Yabancı sınırlaması nedeniyle bu sezon sağ bekte de oynama ihtimaliyle ilgili soruya cevap veren Hamit Altıntop, "Böyle bir ihtimal olacağını sanmıyorum. Böyle bir şey olursa da elimden geleni yaparım" dedi.

İLK HEDEF SÜPER KUPA

Yeni sezon hakkında görüşlerini dile getiren Hamit, "İki sene şampiyon olduktan sonra diğer takımlar bizim maçlara daha motive olacaklardır. Şampiyonluğu daha çok isteyeceklerdir. Biz de performansımızı arttırmak istiyoruz. İyi bir grup olduğumuzu düşünüyorum. Çok ilginç bir sezon geçecek. Şampiyonlar Ligi için konuşmak çok erken. Önce Süper Kupa maçı ve lig var. Kupayı almak istiyoruz" diye konuştu.

"EMRE CAN HER TAKIMA FAYDALI OLUR"

Galatasaray'ın Bayern Münih'ten transfer etmek istediği Türk asıllı futbolcu Emre Can hakkında görüşleri sorulan Hamit Altıntop, "Emre Can çok yetenekli. Spekülasyonlar ne derece doğru bilmiyorum. Kendini geliştirirse her takıma faydalı olabileceğini düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"YÜZDE ORANI SAÇMA"

"Geçen sezon performansının yüzde kaçıyla oynadın?" şeklinde bir soruya cevap veren sarı-kırmızılı futbolcu, "Yüzde kaç oranı kusura bakmayın ama saçma bence. Yeni bir takıma geldim. Ne kadar Türk olsam da Türkiye'de yaşamamıştım. Kötü maçlarım, iyi maçlarım oldu. Kendimi burada çok iyi hissediyorum. Bunun böyle olması performansımı attıracaktır. Takıma katkım inşallah olacaktır" ifadelerini kullandı.

REAL MADRİD MAÇINI HATIRLATTI

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fath Terim'in tercihleriyle ilgili açıklama yapan milli futbolcu, "Bernabeu'da 4-4-2 oynamak, klasik 10 numarayla; bu yürek ister. Biz bunu yaptık. Orada golü Madrid'den önce biz bulsaydık farklı olabilirdi" dedi.

"BÜYÜKLERİMİZİ İLGİLENDİRİYOR"

Yabancı sınırlamasıyla ilgili olarak görüşleri istenen Hamit, "Ben kendi işime konsantre İmajbet olmak istiyorum. Yabancı sınırlaması konusu büyüklerimizi ilgilendiriyor. Takım için ve Türkiye için tercihlerini kullanırlarsa sevinirim" diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx.com