Ga­la­ta­sa­ray’ın, Bur­sas­por dep­las­ma­nın­da 1-1 be­ra­be­re kal­dı­ğı ma­çın 84’ün­cü da­ki­ka­sın­da sa­kat­la­na­rak ye­ri­ni Er­man Kı­lıç’a bı­ra­kan Ha­mit Al­tın­top’un kal­ça prob­le­mi 38 gün­den be­ri iyi­leş­mi­yor.

Ka­ri­ye­ri bo­yun­ca uzun sü­ren sa­kat­lık­lar­la bo­ğu­şan Al­tın­top’un ya­pı­lan te­da­vi­le­re ce­vap ver­me­di­ği, ame­li­yat ola­ca­ğı ve bu ame­li­ya­tın da yıl­dız fut­bol­cu­nun ka­ri­ye­ri­ni bi­ti­re­bi­le­ce­ği ko­nu­şu­lu­yor. Al­tın­top ye­ni ho­ca­sı Man­ci­ni’den izin ala­rak es­ki ku­lü­bü Ba­yern Mü­nih’in dok­tor­la­rı­na mu­aye­ne ol­du.

AMELİYAT OLMASI BEKLENİYOR

Bu­ra­da  bı­çak al­tı­na yat­ma­sı bek­le­ni­yor. 2007-08 se­zo­nun­dan son­ra sa­kat­lık­lar Ha­mit’in pe­şi­ni bir tür­lü bı­rak­ma­dı. Ha­mit Al­tın­top’un bu ame­li­yat­tan son­ra 4 ay sa­ha­lar­dan uzak kal­ma­sı bek­le­nir­ken, da­ha ön­ce de 2010-2011 se­zo­nun­da Re­al Mad­rid’de ge­çir­di­ği bel prob­le­mi ne­de­niy­le 4 ay for­ma gi­ye­me­miş­ti.

Al­tın­top da­ha ön­ce de 2008-2009 se­zo­nun­da Ba­yern Mü­nih for­ma­sıy­la 1 ay ayak bi­le­ği bur­kul­ma­sı, 3 ay me­ta­tars kı­rı­ğı (ayak ta­rak ke­mi­ği kı­rı­ğı), 2007-2008 se­zo­nun­da yi­ne Ba­yern Mü­nih for­ma­sıy­la da­ha ön­ce ge­çir­miş ol­du­ğu me­te­tars kı­rı­ğı ne­de­niy­le 2 ay, ay­nı se­zon me­nüs­küs yır­tı­ğı ne­de­ni ile de 1 ay sa­ha­lar­dan uzak kal­mış­tı.