Ziraat Türkiye Kupası maçında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, skordan çok, kötü ve ciddiyetsiz futbola üzüldü, "Bu bize ders olsun" dedi.

Burak, Semih, Chedjou ve Koray'ın yokluğunda kale haricinde ideal kadroyu sahaya süren Hamzaoğlu'nun, maçtan sonra ve dünkü antrenman öncesi futbolculara önemli uyarılarda bulunduğu belirlendi. Hamza Hamzaoğlu

"BU İYİ BİR DERS OLSUN"

Sözlerine "Bu iyi bir ders olsun. Size de, bana da" diyerek başlayan Hamza Hamzaoğlu'nun, "Mücadele etmeden, direnç göstermeden hangi takım olursa olsun böyle sonuçlar alabiliriz. Bizi ligde çok daha çetin maçlar ve mücadeleler bekliyor. Fizik olarak ne yazık ki istediğimiz noktada değiliz. Herkes aynı seviyede olmazsa bu bütün takımın dengesini bozar. Bu yüzden hepinizden daha fazla sorumluluk almanızı, konsantrasyonunuzu üst seviyeye çıkarmanızı istiyorum" dediği öğrenildi.

"ADINIZIN BİR ÖNEMİ YOK"

Hamzaoğlu'nun dikkat çektiği konulardan birinin de ciddiyet olduğu ifade edildi. Başarılı teknik adam, futbolcularından her zaman rakibe saygı duymalarını isterken, "İşinizi ciddi bir şekilde yapmazsanız adınızın ne olduğunun bir önemi yok" dediği bildirildi.