Hamzaoğlu'nun Fanatik'e verdiği röportajdan öne çıkanlar şöyle:

'Galatasaray farklı bir yolda'

"Bugün Galatasaray'ın başında çok değerli ve hepimize örnek olmuş Fatih hocamız var. Çok büyük bir camia ve iyi oyuncuları var. Farklı bir yol alıyorlar şu anda."

'Milli Takım hedefim de var'

"Hedefler ve hayaller bitmez. Sadece Galatasaray'la ilgili değil, milli takımla ilgili de hayallerim ve hedeflerim var. Ancak şu anda Rizespor için hedeflerim var ve tamamen buraya odaklanmış durumdayım. Ancak zamanı geldiğinde Allah nasip ederse oralardaki hedeflerimizin peşinden koşmaya devam ederiz."

Çalıştığınız en profesyonel futbolcular?

"Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Wesley Sneijder, Felipe Melo, Fernando Muslera. Ve kızacaklar belki yine bana ama Umut Bulut..."

İçinizde ukte kalan bir şey?

"Hedefler var... Belki çok zor ama Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, Dünya Kupası... Uzak gibi görünüyor ama doğru işleri yaparsanız, imkansız diye bir şey yok!"

Yabancı sınırı?

"Sınırlamalara karşıyız ama kendi sınırlarımızı da çizebilecek yeterliliğe de sahip olmalıyız. Sınır 14 diye 14 yabancı almak zorunda değiliz. 3 taneyle de oynayabiliriz. Sınırlar olmasın. 8 oyuncu işte kulübede 3 tane bilmem ne falan... Bu hesaplar gereksiz. Sınır olacaksa illa 8 tane deyin ama o 8'ini de oynatabilelim. 9. ile kontrat yaptırmayın. Bu sınırlar olmaz futbolda! Sonuçta sahada iyi futbol görmek istiyoruz."

(Fanatik)