Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında konuk ettiği Manisaspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena'daki müsabakanın sonrasında yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "İyi bir sonuç oldu. Tabii ki daha avantajlı bir şekilde gideceğiz. Rakibimizin 10 kişi kalmasıyla rahat bir oyun sergiledik. Oyuncularım son ana kadar ellerinden geleni yaptılar. Gollerin dışında birçok pozisyon daha bulduk, fakat değerlendiremedik. Genel olarak ortaya koyduğumuz futbol beni memnun etti. Şimdi önümüzde Fenerbahçe derbisi var. Ona hazırlanacağız. Umarım iyi bir oyun ve iyi bir sonuçla Kadıköy'den ayrılırız. Hafta sonu Şükrü Saracoğlu'nda oynamaya çalışan, hücumu düşünen ev karşısında Fenerbahçe gibi güçlü bir rakip olduğunu bilerek oynayan bir Galatasaray olacak. Beraberliği hedeflemiyoruz. Kazanmak için orada olacağız. Ancak sonucu maçın ardından göreceğiz" diye konuştu.

Sneijder ve Semih...

Wesley Sneijder ve Semih Kaya'nın durumuna da değinen Cim Bom'un teknik patronu, "Sneijder kendisi de oynamak istiyor. Biz de bazılarını oynatmak zorundayız. Oynamayanlardan kurulu 18 kişilik kadroyu oluşturamayız. Hem de hafta sonuna hazırlamak için oynattım. Kendisi şu an formda zaten, inşallah bunu derbide de sürdürür. Semih'e ilk maçtan yüklenmek istemedik. A2 takım maçında da oynamıştı. Ancak bu uzun süre sonra bizle oynadığı ilk maçtı. Rakip de 10 kişi kalınca Semih'i dinlendirmek istedik açıkçası. Başkanımız Duygun Yarsuvat'a geçmiş olsun diliyorum. Baş dönmesi şikayeti olmuş. Şimdi tetkikleri yapıldı, 24 saat kontrolde tutulacak" ifadelerini kullandı.