Süper Lig’de cumartesi günü Başakşehir’i Arena’da konuk edecek olan Galatasaray, zorlu mücadelenin hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başladı. Hafif bir tempoda geçen çalışma öncesi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu öğrencileriyle kısa süren bir toplantı yaptı. Hamza hocanın bu toplantıda, “Fenerbahçe yenilgisini unutalım. Ligde daha çok puan kaybı olacaktır. Güzel bir seri yakalamıştık. Yine yakalayabiliriz. Başakşehir maçıyla seriyi başlatalım. Çok güçlü bir rakiple oynayacağız. Savunması sert, hızlı hücumları olan bir rakibimiz var. Ama kendi sahamızdayız. Taraftarın da itici gücüyle bu maçı kayıpsız geçelim, gerisini rakipler düşünsün. Lider biziz ve hepinizin de söylediği gibi, ipler bizim elimizde” dedi.

Arena’da en ucuz bilet 40 Lira

Galatasaray ile Başakşehir arasında cumartesi günü saat 19.00’da Arena’da oynanacak maçın biletleri satışa sunuldu. En ucuz bilet fiyatı 40 TL olarak belirlenirken, kategoriye göre artan fiyatlar, 50, 70, 100, 150, 200 ve 300 TL olarak değişkenlik gösteriyor.

Galatasaray’a kupa cezası

PFDK’dan Cim Bom’a bir ceza daha. Kuruldan yapılan açıklamada, Sarı-Kırmızılılar’ın 3 Mart’ta Manisa ile oynadığı kupa maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray’a 5 bin Lira para cezası verildiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca Galatasaray’ın kupada bu eylemi ilk kez gerçekleştirdiği vurgulandı.

Divan toplantısı bir gün rötarlı

Sarı-Kırmızılı kulübün Mart ayı Divan Kurulu toplantısı 19 Mart Perşembe günü saat 13.30’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleşecek. Normalde çarşamba günü yapılması gereken toplantının, Çanakkale Zaferi nedeniyle bir gün sonraya alındığı belirtildi.