Galatasaray bir gün önce kutladığı 20. şampiyonluk kutlamısının ardından bu sabah yapılan antrenman ile kupa mesaisine başladı. Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni kazanarak sezonu çifte zaferle kapatmak isteyen sarı kırmızılılar Bursa'da Bursaspor'u yenerek kupaya uzanmak amacında.

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesi yaptığı toplantıda ise oyuncularına lig şampiyonluğu için teşekkür ederken, zafer sarhoşluğundan uyanıp, kupa finali için odaklanma istedi. Hamzaoğlu oyuncuları ile yaptığı toplantıda "Sevinmeyi elbette hakettiniz. Ancak bir hedefimiz daha var. Galatasaray 15 senedir lig ve kupayı bir arada kazanamadı. Tarihe geçmek için sizden 2 gün daha futbola odaklanmanızı istiyorum. Rakibimiz ligin en iyi ekiplerinden biri. Üstelik saha avantajına da sahipler. Maç saatine kadar ciddiyetle hazırlanılım" uyarısında bulundu.

Sarı kırmızılı futbolcular antrenman sonrasında ise Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen mangal partisinde kebab yiyerek günü tamamladılar. Yemeğe Abdürrahim Albayrak ile Ali Dürüst katılmadı.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ



Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek teknik heyet ile futbolcuları ziyaret etti. Özbek kupa finali öncesinde futbolculara destek ziyareti yaparken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile de bir süre sohbet etti. Hamza Hamzaoğlu'na yaptıkları için teşekkür eden sarı kırmızılı kulübün başkanı kupada da zafer beklediğini kaydetti. 

Dursun Özbek'in bu ziyaret sonrasında Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, kupa finalinin hemen sonrasında sözleşmeyi uzatmayı planladıkları da bildirdiği öğrenildi.