Transferle ilgili ocak ayında çalışmaları olacağını ancak şu anda bu konuyu gündeme getirmenin doğru olmadığını belirten Hamzaoğlu, "Bu kadroyla devam edeceğiz. Gerek olursa ocakta transfer çalışmalarımız olacak" dedi.
 
Umut Bulut'un sözleşmesinin uzamasıyla ilgili konuşan Hamzaoğlu, "Umut'un sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben sözleşmesini uzatacaktım. Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda? Sosyal medyada her şey kasıtlı. Hiç kulak asmıyorum. Kasıtlı, yıpratmaya yönelik düşünceleri kayda almıyorum. Tepki gösterebilirler, göstersinler. Her antrenmanda Umut'un %100 oynadığını kim biliyor? Bizim Umut gibi oyunculara ihtiyacımız var. Bir isim alıyorsunuz, onu yıpratmaya çalışıyorsunuz. Umut'u hiç düşünmüyor musunuz? Ben oyuncularımdan memnunum. Umut gibi bu takımda kim mücadele ediyor ki? Bizim takım için savaşan oyunculara ihtiyacımız var."
 
"DONK'LA RESMİ TEMASIMIZ OLMADI"
 
Son günlerde hakkındaki iddialar artan Donk transferiyle ilgili de konuşan Hamzaoğlu, "Donk için bizim hiçbir temasımız olmadı. Düşündüğümüz oyuncular arasında var ama ben bunu yönetime söylemedim. Bilal'i aldık Jem'i aldık.  Biz işimize bakıyoruz" dedi.
 
Sezon başında gerçekleşmeyen Niasse transferi için de konuşan Galatasaray teknik direktörü, "Niasse'ın bende ayrı bir yeri vardır. Onda da bizim yerimizin ayrı olduğunu biliyorum. Sosyal medyanın gazabına uğradık. Yine sosyal medyada Niasse'la ilgili bir sürü şey yazdılar. 'Akhisar'a mı çevirecek burayı' diye. Sigthorsson'la sezon başında görüştük. Kendisi de bizi istedi fakat ailesi Fransa'yı seçti. Şimdi de Donk gibi düşündüğümüz oyunculardan sadece bir tanesi kendisi" ifadelerini kullandı.