Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamza Hamzaoğlu, ilk yarıda dirençli bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda istediklerimizi çok fazla yapamadık ama yine de üstün tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Kötü bir gol yedik. Öncesinde faul var sandık ama aslında Bilal orada düşmüş. İkinci yarı daha ofansif oynamaya gayret ettik ve bunda da başarılı olduk" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı oyuncuların performansından son derece memnun olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Herkes sahada neyi var neyi yoksa ortaya koyuyor. Beraber oynuyorlar. Rakibin oyunu da etki etmiş olabilir ama belki de sezonun göze en hoş gelen, en keyif veren maçını oynadık diye düşünüyorum. Goller de gelince bu keyif arttı" değerlendirmesinde bulundu

Takım olarak çıkışlarını sürdüreceklerine inandığını dile getiren Hamzaoğlu, "Çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum. Herkes çok iyi çalışıyor. En basiti, Koray Günter'i kadroya bile alamıyorum ama bunun için de üzülüyorum. Şu anda düşündüğümüz gibi her şey olumlu gidiyor. Önemli olan, bu durumumuzu daha iyiye taşıyabilmek ve bunu başarabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.

Önlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica maçı ve Süper Lig'de Fenerbahçe derbisi olduğu hatırlatılarak, hangisini kazanmayı tercih edeceği şeklinde yöneltilen soru üzerine ise sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "İki maçımızda da galibiyet istiyoruz" yanıtını verdi.

"Semih'i vermeyi düşünmem"

Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın devre arasında Inter'e transfer olacağı şeklinde İtalyan medyasına yansıyan haberler olduğunun aktarılması üzerine, bu oyuncuyu bırakmak istemeyeceğini söyledi.

"Semih'i vermeyi düşünmem" diyen Hamzaoğlu, "Şu anda belki oynatmıyoruz ama Semih bizim için çok önemli bir oyuncu. Chedjou ile Hakan Balta iyi götürüyorlar ve biz de düzeni devam ettiriyoruz. Tüm oyuncularımdan son derece memnunum" diyerek sözlerini tamamladı.