Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ara transfer raporunu yönetim kuruluna sundu. Başkan Dursun Özbek’in “Listeni hazırla, geç kalmayalım hocam” sözleri üzerine başarılı futbol adamı da Ocak ayındaki planlarını sarı kırmızılı yönetime bildirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü’nün sunduğu raporda en dikkat çekici nokta sarı kırmızılıların gol yollarında yaşanan sıkıntıydı.

Hamza Hamzaoğlu, Ocak ayında en önemli ihtiyacının forvet transferi olduğunu, ligde geride kalan haftalarda sarı kırmızılıların performansını gösteren tablo ile raporuna yansıttı.

OSMANLI İLE AYNI GOL SAYISI

Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 7 haftada sadece 13 gol attıklarının altını çizip “Ligde Beşiktaş 18, çaykur rizespor 14, Osmanlıspor 13 gol kaydetti. Bu rakamlara baktığımız zaman gol bölgelerinde beklediğimiz düzeyde değiliz. Bu yüzden Ocak ayında forvet mevkiini güçlendirmemiz gerekli” ifadelerini kullandı.

Forvet hattında Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Lukas Podolski’yi kullanan Galatasaray Teknik Direktörü, Burak’ın sakatlığı sonrasında dar olan rotasyonda iyice sıkıntıya düşmüştü.

İKİNCİ ÖNCELİK ÖN LİDERODA

Hamza Hamzaoğlu’nun sunduğu transfer raporunda forvet takviyesi halinde ikinci öncelik ön libero mevkii oldu. Melo’nun transferin son günü gitmesi ile boşalan bölgeyi Bilal, Rodriquez ve zaman zaman Jem Paul Karacan ile doldurmaya çalışan başarılı hoca, bu bölgedeki forma rekabetini de arttırmak adına orta sahaya alternatif olabilecek bir oyuncu transferi talep etti.

Yönetime sunulan raporda sadece gelmesi beklenen oyuncuların bölgeleri değil, gitmesi gereken oyunculara da yer verildi. Hamzaoğlu, performanslarını yeterli görmediği 1-2 futbolcusu ile yolların ayrılması gerektiğinin vurgularken bu isimlerin başında yer alan Tarık Çamdal’la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.