ZAFER İSTEDİ

Atletico Madrid maçında yaptığı hatalarla mağlubiyetin baş mimarı olarak gösterilen G.Saray’ın hocası, hafta boyunca ne başkan Dursun Özbek’ten ne de yönetiminden beklediği desteği gördü. Bu duruma ve gelen eleştirilere bir hayli kırılan Hamzaoğlu, diğer taraftan da üzüntüsünü içine atıp öğrencilerini Trabzonspor maçına motive etmeye çalıştı.

Florya’da dün oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirerek takımından galibiyet isteyen Hamza Hamzaoğlu’nun, futbolcularına bu zorlu dönemi birlikte mücadele ederek aşacaklarını söylediği bildirildi. Hamzaoğlu, tüm oyunculardan birlik olarak var güçleriyle mücadele etmelerini ve Trabzon maçından galip dönmelerini istedi.

‘GÖSTER KENDİNİ BİLAL’

Selçuk İnan’ın cezası nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayan Hamza Hamzaoğlu, zorlu Trabzonspor maçında Bilal Kısa’ya sarıldı.

Sezon başında eski takımı Akhisar’dan transfer ettirdiği oyuncusuna ilk 11’de görev vermeye hazırlanan Hamzaoğlu’nu düşündüren tek olumsuz şey ise henüz 5 gün önce annesini toprağa veren tecrübeli oyuncunun yaşadığı büyük moral bozukluğu...

Bilal’le görüşen ve ‘Sana ihtiyacımız var. Göster kendini’ diyen Hamzaoğlu, tecrübeli oyuncuyu mental açıdan da kritik 90 dakikaya hazırlamaya çalışıyor.