Başkan değişse de yeni isimle çalışmaya devam etmesine kesin gözüyle bakılan Hamza Hamzaoğlu yeni sezon için transfer listesini oluşturmaya başladı. Hocanın tercihi Süper Lig'i tanıyan yabancılar!

Başkan adayları Adnan Öztürk ile Dursun Özbek'in de seçilmeleri halinde "Görevine devam edecek" dediği Hamzaoğlu, önümüzdeki sezonun planlarını yapmaya başladı. Dzemaili ve Pandev'in Süper Lig'e uyum sağlayamamalarından gerekli dersi çıkaran Hamzaoğlu, Süper Lig'i bilen yabancıları listenin ilk sırasına yazdı.

FERNANDAO (Bursaspor)

Brezilyalı golcüsünün tapusu Atletico Paranaense'de… Hamzaoğlu Fernandao'yu beğendiğini söylüyor. Bursaspor'un 5 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanması zor gözüküyor ve Galatasaray bu transferi bitirmek istiyor. Atletico Paranaense'nin de Telles'e ilgisi olduğu biliniyor ve Fernandao için şartların zorlanması bekleniyor.

RYAN DONK (Kasımpaşa)

Hamza Hamzaoğlu, A Milli Takım'da yardımcı hocalık yaparken Fatih Terim'e 'devşirme' olarak Ryan Donk'u önermişti. Kasımpaşa ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Donk, Chedjou'ya partner bulamayan Aslan'ın aradığı isim olabilir. Vatandaşı Sneijder'le aynı takımda oynamaya sıcak bakan Donk, sosyal medyada sürekli Galatasaray taraftarı ile iletişim halinde.

NİASSE (L.Moskova)

Senegalli forvet, 250 bin Euro'ya geldiği Akhisar'dan 5.5 milyon Euro karşılığında Lokomotif Moskova'ya transfer olmuştu. Rusya'ya uyum sorunu çeken Niasse, 'Baba' dediği eski hocası Hamzaoğlu ile Galatasaray'da buluşmaya hazır. Talipleri olan Bruma sezon sonunda satılabilir ve Niasse kiralanabilir.

Sabah