Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain, Nice'nin Fransız yıldızı Hatem Ben Arfa'nın transferi için resmen devreye gireceği iddia edildi.

L'Equipe'nin haberine göre, Atletico Madrid, Inter, Olympique Lyon, Liverpool ve Galatasaray'ın da radarında bulunan Ben Arfa için PSG'li yetkililerden transfer atağına kalkma kararını verdi.

Nice'de oynadığı futbolla Avrupa'nın birçok devinin radarında giren 29 yaşındaki oyuncunun futbolundan bir hayli etkilenen teknik direktör Laurent Blanc'ın yeni sezon planları arasına yıldız orta sahayı da aldığı yazıldı.

Oyuncuya yüksek bir maaş önermesi beklenen PSG'nin Ben Arfa transferinde mutlu sona ulaşan ekip olması bekleniyor...

Nice formasıyla 33 maçta 17 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen Ben Arfa, takımının yükselişinde de büyük rol oynamıştı.

"SEZON SONUNDA PSG'YE GİDEBİLİRİM"

Nice ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ben Arfa, Paris Saint Germain'den bir teklif alması durumunda bunu reddetmeyeceğini söylerken; her takıma da kapısının açık olduğunu ifade etmişti.

Onze Mondial'e konuşan Ben Arfa, "PSG'ye hala kapılar açık, tüm takımlara açık... Ben kimseye kapıyı kapatmadım. Bu sezon Fransa'da en iyi futbolu gerçekten PSG ve Nice'nin oynadığını da söyleyebilirim" dedi.

Sezon başında Galatasaray'a önerilen, Beşiktaş'ın da yöneticiler aracılığıyla transferi için temaslarda bulunduğu Hatem Ben Arfa sezon sonuna kadar takımında kalacağını açıklamıştı.