Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü, Bursaspor'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Fethullah Gülen Cemaati ile bağlantılı olduğu iddialarına 360 TV'de yanıt verdi.

Telegol yorumcusu Adnan Aybaba, Hamza Hamzaoğlu'na kendisi hakkında çıkan bu tür haberleri sorunca, deneyimli futbol adamı şu yanıtı verdi:

"Kesinlikle böyle bir ilişki içerisinde olmadım. Beni bilen, zaten bilir. Ben cevap verme gereği bilme duymadım bugüne kadar. İlk kez siz soruyorsunuz. Bunlar, TV programlarından konuşulacak şeyler değil. Çok fazla bu ortamlarda konuşmayı doğru bulmuyorum ama benim kesinlikle bir ilişkim olmadığını herkes biliyor. Aksine, zarar gören de benim. Galatasaray'dan bundan dolayı ayrılmak zorunda kaldım.

Şükürler olsun, ben Allah ile arama hiç kimseyi sokmadım, sokmayı da düşünmedim. Bu tür dernek, örgüt falan da bulunmadım. Bulunmayı da doğru bulmuyorum. Çünkü, biz spor adamıyız. Futbol adamıyız. Hayatımızda futboldan başka da bir şey olmadı.

Bu ülkeye hizmet, işini en iyi şekilde yapmaktır. Hepimizin eşi dostu arkadaşı var ama hepsini de bu terör örgütünün mensubu gibi görmek de doğru değil. Çünkü, çok masum insanlar da var. Herkes iyi niyetli şeyler yapmak istedi ama kimse arkasında böyle bir şey olduğunu göremezdi."