Eski teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, 360'ta yayınlanan Telegol programına konuştu.

İşte ses getiren o sözleri...

"Sneijder'le aramda hiçbir problem yok, çok da iyiydik. Yani şimdi hayretle, şaşkınlıkla bakıyorum yani. Sneijder'le hiçbir problemimiz yok. En küçük bir tartışmamız hiçbir şey olmadı yani.  Yönetimden birinin Sneijder'e bunları söylettirdiğini sanmam.  Önceden bir şeyler bizim arkamızdan konuşulmuş yani. Oyuncu bu cüreti başka türlü, bir yerden güç almazsa bulamaz."

Atletico mağlubiyeti...

"Ben bütün olumsuzluğu kabul ediyorum. Her şey benim suçum. Atletico Madrid mağlubiyeti benim yüzümden. Keşke 3 kupayı almasaymışım. Bir sene gibi kısa bir süre de bnei bilen biliyor. Ben yaşadıklarımdan ötürü çok mutluyum. Çok güzel günler yaşadık. Bugün bunları görünce de, bu olayları görünce de Allah'a yine şükrediyorum. Doğru zamanda ayrılmadım."

"Tazminat maddesi koydurmadığım için hiç pişman değilim. Ben saygı duymaktan başka bir şey yapmam. Severim sevmem kararı, fakat saygı duyarım."

"Atletico maçında Mustafa Hoca dursaydı, Taffarel yerine. Belki bir şeyler olurdu. Önemsiz miydi yani bu maç. Apar topar bazı kararlar alındı. Ya ben Atletico ve Antalya maçlarında kenarda olsaydım. Bilemiyorum. Bunların hepsi benim kafamda. Yanıtlayamıyorum. En doğru cevabı onlar verecektir. Allahım benim hakkımdan dolayı karşıma hiçbir kulunu çıkarma. Ben herkese hakkımı helal ediyorum."