Mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, duraklama dakikalarında Yasin Öztekin'in kaçırdığı gole dikkat çekti.

Yasin'in golünü soyunma odasına gittikten sonra izlediğini ifade eden Hamzaoğlu, "Söyleyecek bir şey yok. Bugün mücadelemizi yaptık ama duran toptan golleri yedik. Sonra toparlandık, pozisyonlar bulduk ve beraberliği yakaladık ama 2. golü yedik. Ondan sonra da beraberlik golüne yaklaştık. Yasin'in pozisyonuna içeride yine baktım. Bayağı netmiş. Tekte vursa gol olurmuş. Artık önümüzde iki maç var ve ikisini de kazanıp çıkmaya çalışacağız" diye konuştu.

İşte kaçan o pozisyon;



Hocanın diğer açıklamaları ise şöyle;

"Duran toptan yediğimiz 2 gol var. Direkt gol vuruşu yapsalar neyse. Düşen topu takip etmemiz lazımdı. Hücumlar geliştirdik, pozisyonlar bulduk. 1-1'i de yakaladık. 2-1'den sonra da hücum ettik ama golü yapamadık. Yasin'in pozisyonu da netmiş, direkt vursa gol olacak. Yapacak bir şey yok. İki maçımız var, ikisini de kazanıp bakacağız. Her maçı kazanmak için oynuyorum. Bunun artık hesabı yok. Hesabı maçlar bitince yapıyoruz. Biz kazandığımız kadar kazanacağız"

"İki maçımız kaldı. Bir umut varsa biz bunu sonuna dek kovalamak için oynayacağız. Maçlar bitince bakarız durumumuza. Maç gergin bir atmosferde geçti. Zaman zaman bu tür kartlar olabiliyor ama Selçuk ve Burak'ın görmemeleri gerekirdi. 1-1 sonrasında hücum hamlelerini yapacaktık. Zamansız gelen 2. gol bizi geride bıraktı."

Burak ve Umut kaşılaştırması

"Burak ile Umut'un özellikleri farklı. İkisinden aynı şeyleri beklemek bazen çok zor. Ne Burak'ın gol vuruşları Umut'ta var. ne de Umut'un baskısı ve deparı Burak'ta var. Bu saatten sonra bir yere kadar. "