Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımda kiralık olarak forma giyen Sercan Yıldırım'ı gelecek sezon da kadroda görmek istediklerini, bu oyuncunun bonservisinin alınmasıyla ilgili Galatasaray Kulübü ile görüşeceklerini söyledi. 

Hamzaoğlu, katıldığı "27. Vergi Haftası" etkinliğinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, kiralık oyuncular Sercan Yıldırım ve Miroslav Stoch'un performansından memnun olduğunu belirtti. 

Bir yandan bu sezonla ilgili çalışmalar yaptıklarını diğer yandan da gelecek sezonun yapılanmasına kafa yorduklarını anlatan Hamzaoğlu, "Sercan Yıldırım, önümüzdeki sene kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncu. Galatasaray Kulübü ile görüşeceğiz. İnşallah anlaşabilirsek Sercan'ı önümüzdeki yıl da aramızda görmek istiyoruz. Stohc'tan da memnunum. Her ne kadar kadroda yer veremediysem de antrenmanlardaki isteğinden ve arzusundan memnunum. İnşallah onunla ilgili de Fenerbahçe ile masaya otururuz" diye konuştu.

"Hedefimiz ilk 10"

Hamzaoğlu, bir gazetecinin, "Eskişehirspor maçı sonrası kulüp başkanı Ali Ay hedefin Avrupa kupaları olduğunu söylemişti. Sizin ise ligi ilk 10 arasında bitirmek gibi bir hedefiniz var. Eskişehirspor galibiyeti sonrası hedefinizde bir değişiklik oldu mu?" yönündeki soruyu, şöyle yanıtladı: 

"Gerçekçi hedefimiz; ligi ilk 10 arasında bitirebilmek ama biliyorsunuz hedefler ulaşıldıkça uzaklaşır ve zorlaşır. O yüzden ilk 10'un içinde yer bulabilirsek ki biz şu anda 10'ncu sıradayız, 'tamam ulaştık' diyemeyiz. Sezon sonuna dek daha yukarıları istemek, yani yeni hedefler koymak zorundayız. Şu an bulunduğumuz yerden daha iyisini yakalamak için çalışıyoruz. Sezon sonunda bakacağız artık. İnşallah daha iyi yerlerde oluruz."