Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamzaoğlu, çarpıcı değerlendirmeler yaparken transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

İşte Hamzaoğlu'nun açıklamaları;

"Şampiyonluk yarışında kopma olacağını sanmıyorum. Sezon sonuna kadar böyle bir yarış devam edecek. Ligin sonuna yakklaştıkça her takımın kendisine göre hedefleri oluyor. Her maç, her takım için zorlu olacak. Balıkesirspor ile yaptığımız maçlar bile zorlu geçiyor. Sezon sonuna kadar bu yarış böyle gidecektir, kopma olacağını sanmıyorum"

"Maçta yapmış olduğum bir hatayı üzerime aldım. Yasin, son 5 dakikada iyi oynamaya başlamıştı. Dzemaili'ye orada "sen bir 5 dakika daha sonra" gir diyebilirdim. Değişiklikten vazgeçmemek benim hatamdı. Kötü bir niyetim yoktu. 27 kişinin de bu çorbada tuzu olsun istedim, Dzemaili'yi de bir lig maçında görmek ve kazanmak istedim. Takım da coşmuştu, tribünler şölen havasına bürünmüştü. Bu hava bozuluğu için, böylesine güzel bir atmosferi bozduğum için özür diledim. Yine olsa, yine özür dilerim. Nereye gittiğimizin de farkındayız. Ben hep kendi kötülerimden konuşma taraftarıyım. İyileri zaten daha da iyi yapıyor. Futbolcularım eleştirilse daha çok üzülürdüm. Onlar yerine beni eleştirin"

"Melo yine sakatlanabilir"

"Melo yapmaması gereken hareketleri yapmamaya başladı. Sakatlıktan dönmek için hırslılar, onları durdurmak için uğraşıyoruz resmen. Sakatlıkların bir çok sebebi olabilir, yüklenme olabilir, izin süresi olabilir, oyuncularımız da biraz kendilerini kontrol etmeli"

"Bize göre şampiyonluk şansımız yüksek. Biz gerçekten iyi oynuyoruz. Bunu gözardı etmememiz lazım. Hücum oyunu oynadığımız için zaman zaman geride açıklar vermemiz normal. Önemli olan yediğimizden fazlasını atmak"

Transfer açıklaması

"Fernandao ile ilgili olarak bana bir soru soruldu. 'Ligde kimi beğeniyorsunuz diye?' orada iyi bir oyuncu olarak Fernandao'yu söyledim. İyi oyuncu, kendisini beğeniyorum. Önümüzdeki sezona mümkün olduğunca az transfer ile girmek istiyoruz. Elimizdeki oyunculardan faydalanmak istiyoruz. Zaten scout ekibimiz var ve onlar da gerekli çalışmaları yapıyor. Zaman zaman birlikte toplantılar da yapıyor"