Arsenal maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, "Yarın üzerimizde baskı olmayacak olması bizim için bir artı. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Arsenal karşısında iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz. Yapılan spekülasyonlar bugüne kadar üzerimizde herhangi bir baskı yaratmadı. Yarın Galatasaray olarak sahada olacağız. En iyisini sahaya koymak için mücadele edeceğiz. Biz sahaya futbol oynamak için çıkacağız. Futbolda hem hücum hem savunma yapmak zorundasınız" dedi.
 
Selçuk ve Burak ile ilgili çıkan sabote iddialarını ciddiye almadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Selçuk ve Burak için yapılan spekülasyonları çok fazla dinlemiyorum. Zaman içerisinde tabii bu haberler yapılacaktır, bize inananlar olduğu gibi inanmayanlar da var. Burak ve Selçuk'un bu zamana kadar iyi oynamadığı iddiasına gelince; oyuncularımız bize göre şekil alır. Bundan sonra da oyuncularımız kötü oynuyorsa bunun sebebi benimdir, bir şeyleri eksik göstermişizdir. Oyuncularımın hepsinin özveri ile oynadığına, oynayacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.
 
ARSENAL MAÇI KADROSUNU AÇIKLADI
 
Arsenal maçına nasıl bir 11 ile çıkacaklarını da açıklayan Hamzaoğlu, "Yarın son maçın (Akhisar) benzeri bir kadroyla çıkacağız. Yine 4-2-3-1 düzeni gibi çıkacağız.  Burak ile Umut'u önlü arkalı kullanmayı planlıyorum. Chedjou'nun ufak problemleri var, onu Konya maçına saklamayı düşünüyorum. Bir tek Chedjou'nun durumu belirsiz. Sabri'nin yerinde Tarık'ı. Ortada Melo ve Emre. Solda Sneijder, sağda Bruma ile çıkacağız" dedi.
 
Selçuk İnan kırmızı kart cezası nedeniyle Arsenal karşısında oynamayacak. Buna göre Galatasaray'ın şu 11 ile çıkacağı ifade edildi.
 
Muslera, Tarık, Semih, Hakan B., Telles, Melo, Emre, Sneijder, Bruma, Burak, Umut