Galatasaray'ın Torku Konyaspor ile oynadığı karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılıların Portekizli oyuncusu Bruma, kritik Mersin İdman Yurdu mücadelesinde kulübeye geçiyor! Şampiyonluk yolunda son 4 maça odaklanan Hamza Hamzaoğlu'nun sağ kanattaki yeni kozu Emre Çolak olacak...

Akhisar Belediyespor deplasmanında Burak Yılmaz'a ikinci golün asistini yapan ve Türk Telekom Arena'daki Konyaspor maçında ilk 11'de olması beklenen Emre Çolak, kulübede otururken Bruma görev almıştı. Portekizli, oyun içindeki yanlış tercihleri ve formsuz görüntüsüyle dikkat çekerken, kulübeden gelen Emre, TT Arena sakinlerinin alkışlarıyla girdiği maçta etkili bir görüntü çizdi.

HAMZAOĞLU İLE KRİTİK GÖRÜŞME

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon 5 kez ağları sarsarak en golcü sezonunu yaşayan 23 yaşındaki orta saha, 4 de asistin altına imzasını attı. Sezon başında kadroya girmekte zorlanan; Hamza Hamzaoğlu'nun kader adamlarından olan Emre, son haftalarda formasını kaptırmıştı.

Şampiyonluk yolunda Hamzaoğlu ile özel bir görüşme gerçekleştiren ve özel hayatını düzene sokan yetenekli futbolcu kalan 4 haftada sarı-kırmızılıların değişmezleri arasına adını yazdıracak.

BRUMA FORMADAN UZAKLAŞTI

Hem Galatasaray taraftarı hem teknik heyet hem de futbolcuların adeta üzerine titrediği Bruma ise kendisine ısrarla verilen Galatasaray formasını adeta itti.

Konyaspor karşısında etkili alanlar yakalamasına rağmen hemen hemen sıfır verimle oynayan 20 yaşındaki futbolcu, otoriteler tarafından da ağır eleştirilere tutuldu.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bruma'nın bu sezonki istatistikleri akıllara geldi. Tam 32 resmi maça çıktığı sezonda 3 gol 4 asist yapabilen Bruma, sadece 7 gole etki edebildi. Süper Lig'de 1 gol, 2 asistle oynayan genç futbolcu, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 gol atıp 2 de gol pası verdi.