Avusturya'da iki hazırlık maçı yapan ve son noktayı koyan Galatasaray da çarşamba günü idman sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına seslendi.

Kampın ilk gününden itibaren oyuncularına ‘pes etmemeyi’ öğütleyen ve sezon boyunca bunu ilke edinmeleri gerektiğini belirten Hamzaoğlu, Ried maçında da bunun meyvelerini aldıklarını söyledi.

2-0 geriye düşmelerine rağmen takımın maçı bırakmadan mücadeleye devam etmesinin sezonun geneli için olumlu olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, takımına şöyle seslendi:

‘SKOR DEĞİŞEBİLİR’

“Bu kamp dönemi boyunca hepiniz elinizden geleni yaptınız. Sizlerin mücadelesinden ve performansından memnunum. İkinci kamp döneminde de herkesin elinden geleni yapmasını istiyorum. Çok çalışacağız. Daha işimiz çok. Sizden en önemli isteğim ise her zaman futbola konsantre olmanız. Oyun anında skor ne olursa olsun sahada kalmamız gerekir. Eğer bir anlık konsantrasyon bozukluğu yaşarsak bu bize pahalıya mal olur.

Pes etmemek bizim anahtarımız olacak. 90 dakika içinde sahada her türlü skor olabilir, her türlü baskıya maruz kalabiliriz. Ancak bizim için tek gerçek var o da sonuna kadar savaşmak.

Geriye düştüğümüz anlarda bile aynı oyunumuzu sergilememiz gerekir. 0-0 gibi oyunda kalmamız gerekli. Her maçı kazanmak zorunda olan bir takımız. Bunun için de birbirini iyi tanıyan, sahada yardımlaşan ve maçı bırakmayan oyuncular gerekli. İşte biz de böyle bir ekibiz. Hem yeni gelenler hem de ayrılanlar olacaktır. Fakat herkes bu mantaliteye uymalı.”