KARİYERİNİN ilk derbisinde Beşiktaş'ı deplasmanda 2-0 gibi net bir skorla mağlup ederek önemli bir kilometre taşını geride bırakan G.Saray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, "Benim için önemliydi. Çünkü bu ilk derbimdi. Kazandığımız için çok mutluyum. Takımı kutlarım, oyun disiplinine bağlı kaldık. Karşımızda bu sezonun en formda ve takım oyununu en iyi sergileyen ekibi vardı. Bu nedenle disiplinli oynamamız lazımdı. Veli atıldıktan sonra dikkatli olmamız gerekirdi. Çünkü rakip eksikti ve skor avantajı bizdeydi. Biraz telaşlı oynadık bu anlarda. Beşiktaş'ı da kutluyorum. Bundan sonra başarılar diliyorum" dedi.

Transfer sürecine ilişkin de konuşan Hamzaoğlu şöyle devam etti;

"Bazı oyuncularımızı başka takımlara gönderip kadromuzu biraz rahatlatabiliriz. Devre arasında hiç transfer yapamayabiliriz belki. Fakat stoper bölgesinde sakatlıklar yaşandığında eksik kalmamak için o bölgeye birini alabiliriz."

'TRAFİK ÇOK YOĞUNDU'

BİRÇOK şeyi toparladık ama eksiklerimiz var. Çok yoğun bir maç trafiğinin içindeyiz. Maçlarda bazı şeyleri düzene sokmaya çalıştık. Fakat eksiklerimiz mevcut, bunları devre arasında yoluna koymaya çalışacağız. 

BELKİ devre arasında hiç transfer yapamayabiliriz. Ancak stoper bölgesinde sakatlık yaşanması durumunda sorun yaşayabiliriz. Oraya bir oyuncu bulabilirsek alırız. Fakat benim kanaatime göre transfer yapmadan kadromuzdaki bazı oyuncuları başka takımlara vererek kadromuzu rahatlatabiliriz."