Zor bir maç oynadıklarını ama girdikleri pozisyonlara baktığında çok daha fazla gol atabileceklerini söyleyen Hamzaoğlu, "Zor bir maçtı bizim için. Lige başladığımızdan beri içeride kazanamamıştık. Taraftarımızın güvenini kazanıp, geçen haftayı devam ettirmek için önemli bir maçtı. İyi oynadı oyuncularım, zaman zaman pozisyonlar verdiler. Daha fazlasını atabilecek durumdaydık pozisyon sayısına baktığımızda. Şimdi önümüzde Astana maçı var. İnşallah orada da iyi sonuç alırız. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Denayer'i sağ beke monte etme gerekçelerini açıklayan genç teknik adam, "Denayer defansif bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi'ne de hazırlanmak için ısrarla orada oynattım. Bugüne kadar bu görevi çok iyi bir şekilde yaptı. Sabri bizim ofansif bekimiz. Şampiyonlar Ligi'nde zor maçlar oynayacağımız için Denayer'i oraya monte ettik. Bugün ilk golden önce çok iyi bir orta açtı. Podolski'nin de gol atmasına sevindim. Kendisine gelmesi açısından iyi oldu." ifadelerini kullandı.

Hakan Balta ve Umut hakkında da konuşan Hamzaoğlu, "Hakan çok profesyonel bir oyuncu. Takım oyuncusu, oyun bilgisi çok yüksek. Tercihleri çok doğru. Gereksiz bir koşu yapmıyor ya da pas atmıyor. Onu da tebrik ediyorum pası için. Umut adına da sevindim gol için. Burak'ın yokluğunda gol atması önemliydi. Genel anlamda oyuncularımın hepsinden memnunum. İnşallah performanslarını artırarak devam edecekler." şeklinde konuştu.