Hayati 90 dakika öncesi Sarı-Kırmızılı camiada tüm gözler Hamza Hamzaoğlu'na çevrilmiş durumda. Kasım ayı sonunda göreve gelen ve ligde 11 maçta 9 galibiyet elde ederek Galatasaray tarihinin en iyi başlangıcını yapan genç hoca gözünü şimdi de Kadıköy'e çevirmiş durumda...

Fatih Terim, Lucescu, Gerets ve Mancini gibi isimleri kısa sürede geride bırakmayı başaran Hamzaoğlu, Fenerbahçe'yi de devirirek 1999 yılından bu yana süren galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Kayseri Erciyes maçının bitimiyle birlikte Fenerbahçe mesaisine başlayan başarılı teknik adam, yardımcıları ile birlikte Sarı-Lacivertliler'i ezberlemeye başladı.

BÜYÜK HASRETE O MU SON VERECEK?

Galatasaray camiasından da "Terim, Lucescu, Mancini ve Gerets'in Kadıköy'de başaramadığını Hamzaoğlu başarabilir mi?" sorusu yanıt bekliyor.

Göreve başlayalı 3 ay olmasına rağmen camianın çok büyük güvenini kazanan Hamzaoğlu'na taraftarların inancı da tam. Sarı-Kırmızılılar, sosyal medyada genç teknik adamın Kadıköy'den boynu dik bir şekilde ayrılacağından oldukça emin konuşuyor.