İstifa etmesi için baskıların oluştuğu Hande Sümartaş, Bein'de ne iş yapıyor gibi araştırmalar sürüyor. Hande Sümertaş mesleği nedir ve ne iş yapar yanı sıra Hande Sümertaş kimdir ve kaç yaşında gibi araştırmalar da sürüyor. 

Peki Hande Sümertaş daha önce hangi işlerde çalıştı ve açıklama yaptı mı? Neden adı gündemde... İşte tüm detaylar...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Ahmet Çakar'ın programda Hande Sümertaş'ı üzeri kapalı tehdit etmesi üzerine Hande Sümertaş merak konusu oldu. Ahmet Çakar Hande Sümertaş hakkında "Tosun kızım benim, güzel kızım benim. Etine dolgun bir kadınsın, 40'lı yaşlarındasın. Yıllar önce, çok enteresan bir Paris gecesinde benim bildiğim senin yaşadıklarını söylediğimde bana kızdın." sözlerini sarfetti.

Hande Sümertaş kimdir?

Hande Sümertaş, 1977 yılında dünyaya geldi. İstanbullu olan Hande Sümertaş, uzun yıllar Fatih Terim'in ekibinde görev aldı. Öğrenim hayatını ABD'de tamamladı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Spor Yönetiliği programına katıldı. FIFA'ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nde (CIES) de eğitim gören Hande Sümertaş, Terim'in ekibinde yer alan önemli isimlerin başında geliyordu.

Hande Sümertaş, Galatasaray'da görevdeyken istifa edip beIN SPORTS'un medya hakları direktörlüğü görevine getirilmişti

Kaynak: Ajansspor