Lechia Gdansk'ta forma giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lukas Haraslin, Polonya basınına verdiği röportajda Galatasaray'ın kendisine transfer teklifinde bulunduğunu açıkladı. Lechia Gdansk forması giyen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Lukas Haraslin, geçtiğimiz sezonun devre arasında Garry Rodrigues'in satılmasının ardından Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti. O dönemde yaptığı açıklamalarda da Sarı Kırmızılılar'ın kendisine olan ilgisini doğrulayan Slovak futbolcu, Polonya basınına verdiği röportajda bu konuyu bir kez daha gündeme taşıdı.

Ülkede yayım yapan Przeglad Sportowy gazetesine konuşan yıldız isim, "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Türkiye'ye gitmek istemediğim için teklifi reddetmem gibi bir şey söz konusu konusu değil. Ancak şu an Lechia'nın oyuncusuyum. İleride güçlü bir takımdan teklif gelirse kabul edebilirim." ifadelerini kullandı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon euro olan Haraslin'in kulübüyle olan sözleşmesi 2020 yazında sona eriyor. Söz konusu kontratın Ocak ayına kadar yenilenmemesi hâlinde Galatasaray'ın genç futbolcuyu bedelsiz olarak kadrosuna katma ihtimali doğacak.

Fanatik

Lukas Haraslin kimdir?

Lukas Haraslin 22 yaşında ve 1.82 boyunda. Lukas Haraslin sol kanat, sağ kanat ve aynı zamanda santrfor mevkinde de görev yapabiliyor. 2013 yılında Bratislava genç takımından Parma'ya transfer olan Lukas Haraslin, 2015 yılında Polonya'da Lechia Gdansk'a gitti. Lukas Haraslin bu sezon ligde 20 maçta 3 gol attı, 8 asist yaptı. Slovak futbolcu tüm kulvalarda ise 23 maçta 4 gol, 8 asistlik performans sergiledi.