Hasan Ali Kaldırım, Galatasaray'a mı transfer olacak? 2012 yazından beri F.Bahçe'nin başarısı için ter döken Hasan Ali Kaldırım, hakkında çıkan transfer söylentileriyle ilgili sessizliğini bozdu.

Galatasaray'ın sol bek adaylarından biri olduğu iddia edilen başarılı futbolcu, önceliğinin F.Bahçe olduğunu söyleyip iddialara son noktayı koydu.

Yaklaşık 1 ay önce yöneticiler sezon sonu kontratı bitecek oyuncuya 'Senden memnunuz ancak sözleşme uzatma işini haziran ayına bırakalım. Kimseye ayrıcalık yapmayacağız. Senin durumundaki takım arkadaşlarına da aynı şeyi söyledik' haberini yollatırken 27 yaşındaki yıldız da bu durumu olgunlukla karşılaşmıştı.

"KAFA YORMAM"

İdarecilerden gelen bu haberle içi rahatlayan Hasan, F.Bahçe'de yola devam etmek istediğini şu sözlerle dile getirdi:

"Yöneticilerimizle yapılan ön görüşmeden sonra menajerime 'Gelen hiçbir teklifi bana iletme bile' şeklinde direktif verdim. Benim önceliğim var. O da F.Bahçe. Ligler bittikten sonra, tatile çıkmadan önce idarecilerimizle oturup konuşacağım ve ona göre hareket edeceğim. Buraya imza attığım günden itibaren bu kulübü ailem olarak gördüm ve burada mutluyum. Ben bir şekilde anlaşacağımızı düşünüyorum. Bu yüzden şu an başka takımların tekliflerine kafa yormuyorum. Herkes bunu böyle bilsin."