Avrupa kupalarına erken veda eden Galatasaray'da geçtiğimiz hafta oynanan Östersunds maçında oyunun son bölümlerinde objektiflere gülerken yakalanan yardımcı antrenör Ayhan Akman büyük tepki toplamıştı. Akman'ın bu tavrı sonrası geleceği de tartışılmaya başlandı. 

Star'da yer alan habere göre sarı-kırmızılı yönetim, yine kulübün eski futbolculardan Hasan Şaş'ı Tudor'un yanına getirmeyi planlıyor. Bir dönem Fatih Terim'in de yardımcılığını yapan Şaş, hırsıyla bu görev için ideal bir isim olarak düşünülüyor. 40 yaşındaki ismin kulübeye büyük güç katacağı düşünülse de efsane futbolcunun Hırvat çalıştırıcıyla çalışmaya sıcak bakmayacağı konuşuluyor. 

Jan Olde Riekerink döneminde göreve getirilen Ayhan Akman'ın katkısı tartışma konusu olurken, Östersunds müsabakasındaki tavrı yöneticilerin de tepkisini çekti. Bu durumdan dolayı kenarda hırslı birinin olması gerektiği düşünülüyor. Kötü başlanılan sezonda Cimbom'da bu doğrultuda radikal karar çıkabilir. Yardımcı antrenörlük için yeni adaylar masaya yatırılabilir.