Hasan Şaş, kulübün insanı olması sebebiyle bu ayrılık hikayesinde biraz ketum davranacaktır. Herhangi bir kulüpten ayrılmıyor, kendi kulübünden ayrılıyor. Ama şunu biliyordur; Galatasaray'a 3 kez geldi, 4. kez de gelecektir muhakkak.

"KONUŞACAĞINI ZANNETMİYORUM"

Bu ayrılıklarda gösterdiğiniz tavır, bir sonraki buluşmadaki durumun belirleyicisi olur. O sebeple; ben konuşacağını, ondan bir haber çıkacağını zannetmiyorum. Kulübünü koruyacaktır.

"BU İŞİN MALİ TARAFI DA VAR"

'Terim kararını verdi' haberi hakkında Önder Özen: Seri'nin genel performansını beğendim. 2. devreye çok iyi başladı. Özellikle Kadıköy'deki Fenerbahçe maçında filmi tek başında döndürdü. Neticede bu işin mali tarafları da var...

"LEMINA'DAN KOLAY VAZGEÇİLMEZ"

Fatih hoca, Lemina'nın altını çok çizdi, olmadığı haftalarda onu çok aradıklarını söyledi. Lemina'nın da Galatasaraylılar'a, futbolseverlere hayal ettirdikleri, yaptıklarından çok daha fazla. Formda bir Lemina, kolay vazgeçilecek bir oyuncu değil.

"HARİKA BİR TEST"

Hafta sonu Bundesliga başlıyor, bizim için ve herkes için süper bir test. Dilerim onlar da hiçbir şey olmadan atlatma şansına sahip olurlar, bütün insaoğlu için aynı şeyleri diliyoruz.

"FUTBOLCULAR DA KONUŞMALI"

Futbolun en temel unsuru, futbolcu. Futbolcuların görüşleri alınmaksınız başlatmak, kolay gözükmüyor. Futbolcuların da bu konuda bir şeyler söylemesini beklerim.

"BU SESSİZLİK İYİ DEĞİL"

Benim futbolculardan beklentim, çözümün bir parçası olmaya çalışmak. Bu sessizlik iyi değil. Bizim Milli Takımımızın kaptanı yok mu? A Milli Takımımızın özel oyuncuları yok mu?

Webaslan