Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, çılgına döndü... Ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe maçı sonrasında yaşananlar sebebiyle ceza alan ve maçı tribünden takip eden Hasan Şaş, hakem Hüseyin Göçek'in Konyaspor lehine çaldığı penaltı düdüğü sonrasında çok sinirlendi. 

Hakem Göçek, müsabakanın 88. dakikasında Serdar Aziz'in Skubic'e yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirirken, karşılaşmayı tribünden takip eden Şaş, bu karara büyük tepki gösterdi. 

Fatih Terim ise verilen karar sonrası soğuk kanlılığını koruyarak bir tepki göstermedi.

Öte yandan Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında Süper Lig'de oynanan 13. hafta maçı öncesi Türk Telekom Stadı'nda geniş güvenlik önlemleri alındı.Stat çevresinde görev alan güvenlik görevlilerinin arasında atlı polislerin de olması dikkati çekti.Türk taraftarların pek aşina olmadığı bu görüntüler sonrası taraftarlar bu anları telefonlarıyla fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.

Hasan Şaş'tan penaltı kararına flaş tepki! İşte o görüntüler...

Kimi taraftarlar da atlı polislerle birlikte fotoğraf çektirdi.Atlı polisler genellikle Avrupa ülkelerinde, özellikle de İngiltere Premier Lig maçlarında ve ABD'de MLS mücadelelerinde güvenliği sağlamak için görev yapıyor.