Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan ve 2-0'lık Galatasaray'ın galibiyeti ile sona eren karşılaşmaya Burak Yılmaz ile Hamza Hamzaoğlu arasında yaşananlar damga vurdu.

Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz ile arasında yaşananları büyük bir soğukkanlılık ile "normal olarak" değerlendirirken; sarı-kırmızılı takımın eski yardımcı teknik direktörü Hasan Şaş çarpıcı sözler sarf etti.

Burak Yılmaz'ın Hamza Hamzaoğlu'na en çok yardım etmesi gereken oyunculardan biri olduğunu dile getiren Şaş, "Bu da Hamza hoca için bir tecrübedir. Bu olaydan da tecrübelenecek. Yanlış yapıp yanlışı doğruya çeviren çok hoca var. Yuvarlak konuşmuyorum bu hafta içi göreceğiz ne olacağını. Bu spekülasyon haline gelecek zaten. Emre Çolak'a oldu da Burak Yılmaz'a neden olmuyor diye. Benim burada eleştireceğim tek oyuncu Burak Yılmaz'dır. Eğer sen bu kulübün futbolcusu isen ve kontratın varsa, şampiyonluk yolunda gidiyorsan, takımın en tecrübeli oyuncularından ve en çok gol atan oyuncusuysan hocaya en çok yardımcı edecek oyuncu en olacaksın." dedi.

Burak Yılmaz'ın artık 3 yaşında olmadığını vurgulayan Şaş, "1 hafta önce Emre Çolak olayı yaşanmış. Hadi o genç, kendine göre dolduranlar vardır onu. Menajeri doldurur, taraftar doldurur, twitterdan bir şeyler yazalar. 23 yaşındaki çocuk bunu kaldıramaz, kendine haksızlık yapıldığını düşünür ve yanlış yapar. Ama Burak ondan çok daha önde. Son 5 sezonda sürekli şampiyonluğa oynamış. Emre Çolak'tan çok daha tecrübeli. Burak Yılmaz 3 yaşında değil artık." şeklinde konuştu.