Hatem Ben Arfa’nın Türkiye temsilcisi Mesrun İzzet, yıldız oyuncuya Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın teklifte bulunduğunu açıkladı. 

İzzet, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Ben Arfa’yla 3 kulüp de ilgilendi (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) ve rakamları sordular. Türkiye şartlarındaki transfer ücretleriyle kadrolarına katmak istiyorlar. 4 milyon euro imza parası, 3.5 milyon euro senelik ücret istiyor. Bu yüksek rakamlara sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe ulaşabilir! Ancak şuan da Ben Arfa’yla ilgili Türkiye’den hiçbir yöneticiyle görüşme halinde değiliz’’ şeklinde konuştu.
 
"Türkiye'ye gelmez diyemem"
 
Mesrun İzzet şöyle devam etti: ‘’Fransa’dan PSG ilgileniyor, tercihini ya Lyon ya da PSG’den yana kullanacak. Lyon daha çok ücret teklif etti, PSG’de ise yeni hoca arayışları devam ediyor, hocayla görüşmeden imza atmaz. ‘Türkiye’ye gelmeyecek’ dersek yalan söylemiş olurum. İlgileniyorlar doğru ama bu rakamlara ulaşmaları zor. İtalya’dan da teklifler var. Atletico Madrid de istediği ücretleri verirse, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor, bekleyip göreceğiz.”