Younes Belhanda giderse ondan gelecek para ve elde edilecek tasarrufla Fatih Terim ciddi bir 10 numara harcaması yapmak istiyor.

Tecrübeli teknik adam uzun süredir potansiyeli olan genç 10 numaralar hakkında bilgi topluyor. Vlasic, Brahim Diaz, Zaniolo ve Yusuf Yazıcı’yı hayranlıkla izliyor. Böyle bir oyuncuyu bulması durumunda önümüzdeki 5 yıl Avrupa’da başarılı olma planını hayata geçirebileceğine inanıyor. Ancak bu isimlere yaklaşmak söz konusu değil. Bu yüzden uzun süredir izlediği Jesper Lindström için araştırmaların arttırılmasını istedi. Faslı yıldız giderse yerine alınacak potansiyelli 10 numara için Danimarkalı oyuncunun kendisinin, gelecek hayallerini karşılayıp karşılayamayacağının araştırılmasını istedi.

11 GÜNDE 4 KRİTİK MAÇ

Süper Lig'de haftayı Hatayspor galibiyetiyle kapatan ve zirve yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Galatasaray, dinlenmeye çekildi. BAY haftası nedeniyle ligde bu hafta sonunu boş geçecek olan Sarı-Kırmızılılar'ı, 15 Aralık'tan itibaren zorlu bir süreç bekliyor. Sarı-Kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nda Darıca Gençlerbirliği ile Türk Telekom Stadı'nda oynadıktan 3 gün sonra, Süper Lig'de Karagümrük deplasmanına çıkacak. Bu mücadelenin ardından hafta içinde kendi sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan Cim Bom, 4 gün sonra, hafta sonunda Trabzonspor deplasmanında sahne alacak. Sadece 11 günde 4 önemli mücadeleye çıkacak olan Galatasaray'ın iki kulvardaki kaderi, alınacak skorlara göre belli bir ölçüde şekillenecek.

Kaynak: Fotospor