Galatasaray Spor Kulübü'nün Temmuz ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı Point Otel'de gerçekleştirirken, Divan Üyesi Hayri Kozak'a sansür uygulandı.

GSTV, Hayri Kozak divanda konuşma yapmak için kürsüye çıkdığında yayını kesti. Kozak'ın konuşması bitince tekrar canlı yayın vermeye başladı. 

Galatasaray'da gerçekleştirilen Divan Kurulu'nda son günlerde yaşanan sorunlar nedeniyle Dursun Özbek ve yönetimi sert bir dille eleştrildi.

Eski yöneticilerden Işın Çelebi, Riva projesi hakkında Özbek'e seslendi.

İşte Çelebi'nin açıklamalarından bir kısmı:

"Sayın başkan Emlak Konut ile tek başına görüşmemeliydi. Tek başına görüşmesi büyük bir hatadır. Biz sadece yapılan işin doğru olduğunu anlatan bir sunum dinledik. Eksisini artısını görmedik, bizden evet dememiz isteniyor. Biz Riva için 500 milyon doların altında bir teklif kabul etmiyorduk, burada 300 milyon dolar geliyor. Kabul ediyor musunuz? Biz haklıyız Galatasaraylılar olarak. Haklılar hep güçlüdür. Burada Galatasaray'ın doğrularını savunmak zorundayız. Emlak Konut bu araziyi kendi değerlendirmek istiyor. Bu anlaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Siz istediğiniz kadar gülün Dursun Bey. Hani CAS'tan geçecektik? Ne oldu, Mecidiyeköy'deki otel durdu?. Emlak Konut doğru bir adres ama biz kendi şartlarımızı ortaya koymamız lazım. Müzakere bir sanattır. Siz müzakereyi değil, bunu kapalı kapılar ardından görüşmeyi tercih ettiniz."