Brezilyalı oyuncu Felipe Melo, Beşiktaş galibiyetini yorumlarken, "2-0 galip geldik. Tanrı'ya çok şükürler olsunki buradan galibiyetle ayrılma gücü ve kuvvetini verdi. 6 maçtır da gol yemiyoruz bu da ayrı sevindirici bir şey" dedi. 

"Beşiktaş'ı bir kez daha tebrik ediyorum" diye konuşan başarılı oyuncu, "İlk yarıda Olimpiyat Stadı'nda 2-0 galip geldiğimiz maçtan sonra da Türkiye'nin en iyi takımına karşı kazandık demiştim. Bu maçta da çok iyi bir takıma karşı galip geldik. Çok iyi futbolcuları ve başarılı bir teknik direktörü olan bir takıma karşı kazandık" diye konuştu.

Beşiktaş karşısında takım arkadaşlarının çok önemli gollere imza attıklarını vurgulayan Melo, "Hedefimize bir adım daha yaklaştık. Bugün çok önemli bir zafere imza attık. Ama taraftarların sadece bu galibiyeti kutlaması gerekiyor. Resmi olarak her şey bitmedi. Eğer yarın rakibimiz oynar ve bizim istediğimiz sonuç gelirse kutlamalar başlayabilir. Ancak şu anda metamatiksel olarak garantilediğimiz bir şey yok. Şu anda ayaklarımızın yere batması gerekiyor. Rakibimizin maçında istediğimiz sonuç olursa kutlamalar başlayabilir; ama şimdi bu galibiyeti kutlamalıyız" diye sözlerini bitirdi.