Premier Lig’in en büyük yayın ortaklarından biri olan beIN Sports’un CEO’su Yousef Al-Obaidly’nin imzası ile gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi:

“Premier Lig oluşumunun uzun süreli ortaklarından olarak bu kararı alırken çok dikkatli olmanız konusunda sizleri uyarıyoruz. Suudi Arabistan, dünyadaki en büyük korsan yayın portallarından biri olan beoutQ’nun sahibi… Bunun gibi daha birçok illegal kazanç yollarına giden bir oluşumun, Premier Lig ile anılması, markaya büyük zarar verecektir.'' dedi.

ŞİMDİKİ HEDEFİ TÜRKİYE Mİ?

Arap milyarder'e Avrupa'nın büyük takımları kapısını kapattı ancak kulüp sahibi olma hayalinden vazgeçmiyor. Araplar ile işbirliği yapan bazı Türk iş adamlarına göre Prens Selman'ın Türkiye'den bir takım almak istediği ortaya çıktı. Prens Selman'a şu an için en uygun kulüp Göztepe olarak duruyor ancak Göztepe'den daha büyük camialar Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için de nabız yoklayabilir. Eğer ki Galatasaray üyeleri bu duruma sıcak bakarsa en azından yüzde 50'lik hisse vermenin mantıklı olabileceği konuşuluyor.

(GsGazete)