Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Mancini, Ivesa'nın maçın başında kırmızı kart görmesi gerektiğini söylerken, "Elazığ maçının zor geçeceğini biliyorduk. Onların da puana ihtiyacı var. Biliyorsunuz maçın baçında bir pozisyon var. Bir penaltı var ve kaleci direkt kırmızı kart görmeliydi" dedi.

Maçın hakeminin verdiği devam kararına şaşırdığını söyleyen Mancini, "Türkiye'de her hafta kurallar değişiyor mu, değişmiyor mu bunun bilincinde değilim. Yüzde yüz penaltı ve kırmızı kart olması gerekiyordu. Daha maçın başındaydı bu pozisyon" ifadelerini kullandı.

Devre arasında Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk ile arasında geçen diyaloğu anlatan İtalyan hoca, "Okan Buruk daha fazla oynanması gerektiğini söylüyordu bununla ilgili bir konuşma geçti aramızda" şeklinde konuştu.

Mancini son olarak sözlerini şöyle noktaladı; "Fenerbahçe'yi tebrik etmek istiyorum. Şampiyonluğu hak ettiler. 3 tane önemli maçımız var. Trabzonspor maçı özellikle zor geçecektir. Sakat oyuncuların bir an önce aramıza katılmasını istiyoruz"