Maçın ardından başkan Mustafa Cengiz, ''Herkese, her şeye bütün olumsuzluklara rağmen yine şampiyon olacağız'' ifadelerini kullandı.

 Mustafa Cengiz: "4 hafta üst üste değil, biz 14 yıl şampiyon olamayan bir kuşaktan geliyoruz. Hiçbir zaman bir günde kral olmadık, bir günde Galatasaray tahttan inmez. Düşmanı yenemeyenler birbirini yer. Özellikle camianın bugünlerde birbirine sahip çıkması, kenetlenmesi şart." "Ben herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum, özelikle herkes vazifesini yapacak. Herkes vazifesini yaptığında saatin dişlileri gibi çarklar çalışacak ve geçmiş yıllarda olduğumuz gibi biz şampiyonluğa ulaşacağız. Kaybedilmiş hiçbir şey yok. Biz tabii ki hiçbir zaman sahada Galatasaray yönetimi ve kültürü olarak bir yanlışın, bir müdahalenin içine girmeyiz. Galatasaray kültüründe asla müdahale yoktur. Tüm çarklar görevini yapar ve sonunda zafere ulaşır."

Jimmy Durmaz: ''Bugün hayal kırıklığına uğradık''

Süper Lig'in yedinci haftasında Galatasaray konuk olduğu Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.

Maçın ardından konuk ekip futbolcusu Jimmy Durmaz, açıklamalarda bulundu:

''Bugün hayal kırıklığına uğradık. Hedefimiz 3 puandı. Ne yazık ki 1 puanla ayrılıyoruz. Beklemediğimiz bir sonuç oldu. İyi bir takıma sahibiz. Dinlenip hazırlanacağız. Çalışmaya devam edeceğiz. Daha fazla yaratıcı olmalıyız. İyi oyuncularımız var, kaliteli bir takımız.''