Fatih Terim döneminden bu yana gündemden düşmeyen Sırp sol beki kadroya katmak için şartlar sonuna kadar zorlanacak. CEO Lutfi Arıboğan ile Florya'da yaptığı toplantıda transferdeki beklentilerini bir kez daha dile getiren teknik direktör Mancini, sol bekte yaşanan sıkıntının acilen çözülmesini istedi.

Yardımcıları ile birlikte hazırladığı raporu Arıboğan'a sunan İtalyan hoca, "En önemli sıkıntı savunmanın solunda yaşanıyor. Kolarov bizim için oldukça uygun bir oyuncu. Aramıza katılması halinde bu bölgede sorun kalmaz. O nedenle ilk olarak bu meseleyi çözmeye çalışalım" ifadesini kullandı. Mancini, transferde atılacak bir sonraki adımın ise sağ kanat için olmasını talep etti.

SAĞ KANADA VALENCİA'YI İSTEDİ

Tecrübeli teknik adamın, sağ açıktaki tercihinin ise daha önce de gündeme gelen Antonio Valencia olduğu belirtildi. Bu iki futbolcunun devre arasında Aslan olmasını isteyen Mancini'nin sezon sonu için hazırladığı listenin de kalabalık olduğu vurgulandı.

BİRİ SEZON SONU

Özellikle sürekli kullandığı yerli oyuncuların alternatiflerinin bulunmamasından şikayet eden İtalyan teknik patronun, orta sahanın ortasına, ön liberoya ve sağ beke de takviye istediği dile getirildi. Arıboğan'a biri sezon sonu için olmak üzere 2 liste sunan Mancini'nin; Melo, Selçuk ve Eboue gibi önemli isimlerin bölgesine futbolcu istemesi şaşkınlığa neden olsa da gerekli çalışmanın yapılacağı ifade edildi.

Sabah