Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 25 Ekim’de gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısına kesinlikle katılmayacağını açıkladı.

Önceki akşam konuk olduğu TRT 1’de ekrana gelen Stadyum programında, “Herhalde aday olmayacağım” ifadelerini kullanan Aysal, kararından vazgeçmeyeceğini belirterek, “Kararım kati; değişmeyecek. Galatasaray’a hizmetlerim dışarıdan devam edecek” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün patronu, kafaların karışmasına neden olan, “herhalde” kelimesini seçmesine de açıklık getirdi. Ünal Aysal, “Sonuçta çok önemli bir karar alıyorsunuz ve bunu size yakın olan insanlar; en başta aileniz, camianın ileri gelenleri, dostlarınız herkes televizyondan öğreniyorlar. Bu nedenle o şekilde bir ifade kulanmayı tercih ettim.

Buradan açık kapı bıraktığımız falan algılanmasın” diyerek, geri adım atmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Divan’dan ek süre Bu arada Galatasaray’da Olağanüstü Genel Kurul hareketliliği sürerken, Divan Kurulu Başkanlığı önemli bir karar alarak, adaylara ek süre verdi. Buna göre önceki gün 2 Ekim saat 18.00’e kadar yönetim kurulu ve diğer kurul listelerini Divan Başkanlığı’na teslim etmesi gereken adaylara 6 günlük ek süre daha verilerek, bu tarih 8 Ekim’e çekildi.