Galatasaray'da seçimle ilgili sıcak gelişmeler yaşanırken başkan adayları Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ün seçilmeleri halinde Teknik Direktör Torrent ile yola devam etmeleri beklenmiyor. Sarı-kırmızılı kulüpte öne çıkan isimler Okan Buruk ve Nuri Şahin oldu. Antalya kulübü Başkanı Aziz Çetin'den Nuri Şahin ile ilgili bir açıklama daha gelirken başkan adayı Metin Öztürk jet yanıt verdi.

Galatasaray ile anılan teknik adam Nuri Şahin için Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin açıklamalarda bulundu. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Koza TV'ye yeni yaptığı açıklamada Nuri Şahin ile ilgili olarak, "Futbol Sorumlumuz Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Biz Antalyaspor olarak hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz." dedi.

"NURİ HOCAYI İKNA EDEBİLİRLERSE..."

"Nuri Hoca'yı ikna edebilecek bir proje ile gelirlerse ve ikna edebilirlerse, Antalyaspor da çok yüklü bir kazanç sağlayacaksa düşünürüz. Bana gelip Nuri Şahin ile ilgili yüklü bir bonservis bedeli teklif etseler, önce buna Nuri Hoca ile birlikte karar veririz."

Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır! Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır!

"SÜREKLİ BİR ŞEYLER SİTEYEN ŞIMARIK KIZ ÇOCUĞU"

"Benzetmem yanlış anlaşılmasın ama sürekli bir şeyler isteyen şımarık kız çocukları vardır. Nuri Şahin’i istemeniz ile benim sözleşmeli futbolcumu istemeleri arasında fark yok. Şimdiye kadar her istedikleri olmuş, kimi isterlerse almışlar. Ama bu kez olmayacak."

METİN ÖZTÜRK: ŞIMARIK BAŞKANLARLA İŞİMİZ OLMAZ

Bu açıklamaların ardından Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk: "Şımarık başkanlarla işimiz olmaz. Hele bizim göz bebeğimiz "kızlarımız" üzerinden cinsiyetçi çarpıklıkla şımarıklık benzetmesi hadsizliğini yapan koltuk emanetçileriyle asla muhatap olmayız. Herkes haddini bilecek. Burası Galatasaray." cevabını verdi.

(Milliyet)