Takımdan ayrılması gündemde olan 32 yaşındaki oyuncu, Fatih Terim'in kendisine şans vermemesi ile ilgili konuşurken, "Tabii ki takımda büyük bir rekabet var. Drogba, Sneijder ve Burak gibi isimleri olduğu bir takımdayım. Üst düzey bir kadro var ve ben de elimden geleni yaparak şans elde etmeye çalışıyorum. Sonuçta karar verecek olan teknik direktörümüz ve o da her zaman benimle aynı paralelde düşünmeyebiliyor." ifadelerini kullandı.

"BANA DÜŞEN SAVAŞMAYA DEVAM ETMEK"

Galatasaray'da forvet tercihinin Drogba'dan yana kullanıldığını aktaran Elmander, 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu vurgularken, "Şu anda forvette Drogba oynuyor ve gayet de başarılı. Bana düşen bunu kabullenip savaşmaya devam etmek. Bir mutva.com yıllık sözleşmem daha var" diye konuştu.

Milli maçların hafta sonunda Türkiye'de başlayacak olan lig yarışından hemen önce oynanması hakkında yorumları sorulan yetenekli forvet, "Bu konuda yapacak fazla bir şey yok. Hiçbir kulübün bundan memnun olduğunu sanmıyorum, ama durum böyle" diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+0+4 kararından sonra Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Elmander'in bu sözleri kafaları karıştırırken, milli oyuncunun peşinde Torku Konyaspor ve İngiltere Premier Lig'den Norwich City'nin olduğu belirtiliyor.
Sporx