Geçen sezon Galatasaray'ın averaj farkıyla şampiyonluğunu kaçırdığını söyleyen Ayhan Yeğinsu, Fatih Terim'in 2018/2021 Avrupa kupaları karnesini ekrana vererek Divan Kurulu toplantısında konuştu.

Ayhan Yeğinsu, "Evlere şenlik. Arda ısrarıyla takım çıkaracaksınız. Ondan sonra gol farkıyla şampiyonluğu kaçıracaksınız. Bunu kabul edemem. Hiçbir Galatasaraylı da kabul edemez. Sayın başkan ben nasıl Fatih Terim'i eleştirmeyeyim. Fatih hocanın kendisinin en üst seviyedeyken bu işi bırakmasında yarar var. Fatih hoca ısrarı bize bu sene çok sıkıntılara bırakacak. Dolayısıyla Fatih hocayı başka bir pozisyonda konumlandırmamız gerekiyordu." dedi.

Fatih Terim'den futbolculara Avrupa motivasyonu

UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında yarın akşam St. Johnstone'a konuk olacak Galatasaray'da, zorlu mücadelenin hazırlıkları devam etti. Sarı-Kırmızılı kafile, St. Johnstone mücadelesi için bugün saat 08.25'te THY'nin özel uçuşuyla İskoçya'nın Edinburgh kentine gitti

Teknik patron Fatih Terim, dünkü antrenman öncesi takımdan beklentilerini aktarırken, "Tur atlamak için tempomuzu en az 75 dakika sürdürmeliyiz. Özellikle orta saha mutlaka bizim olmalı. Top bizde kalmalı. Baskılı, yakın ve kora kor bir oyun istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fatih hocanın, maça yönelik ilk 11'ini ise bu akşam İskoçya'da maçın oynanacağı statta deneyeceği ve oyuncularına henüz bilgi vermediği öğrenildi.

(Futbol Arena)