A Spor'un usta yorumcusu Hıncal Uluç, Barcelona kurasını değerlendirdi.

Uluç, "Galatasaray'ın hali meydanda. Bu döküntü Barcelona'yı bile yenecek hali yok. Öbür takımlara yenilse rezil olur. Barcelona'ya yenilse sorun olmaz ama yenerse Barcelona'yı yendi olacak. İyi bir kura. Barcelona'dan korkmaya gerek yok. Galatasaray ve hocasına güvenim olsa turu geçmemiz kesindi. "

SEMİH KAYA: "BARCELONA'YI İSTİYORDUM"

“Kerem’le kahvaltıda konuşuyorduk. Barcelona çıksın, onlarla oynayalım dedim. Sonuçta Şampiyonlar Ligi seviyelerinde Real Madrid’e karşı, milli takım seviyelerinde Brezilya’ya karşı oynadım. Oynayalım, mücadele edelim. Onlara seviyemizi gösterelim. Rakibe saygı duyalım. Büyük camialar ve büyük isimlere karşı mücadele edelim; ama o tecrübeyi yaşayalım. O tecrübeyi yaşamadıktan sonra kendimizi bir adım öne atmamız çok zor olur. Barcelona’nın gelmesine mutlu oldum.“

“Çaykur Rizespor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz. 35 kişilik bir ekibiz. Aktif olarak bulunan, bir şeyler katmaya çalışan, takıma yardımcı olmak isteyen oyuncularımıza sahip çıkalım. Onlara değer verelim. Günün sonunda o sahaya biz çıkıyoruz. Yeter ki desteklerini esirgemesinler. Kötü de oynayabiliriz; ama hiçbir şekilde kötü mücadele etme lüksümüz yok. Bundan şüpheleri olmasın. İyi hazırlandık. Kazanmak istiyoruz. Göztepe galibiyetinin bir anlamı olmasını istiyorsak çıkıp, aslanlar gibi mücadele edip savaşıp kazanmaktan başka çaremiz yok. Bulunduğumuz durumdan çıkmaya başladık. En kısa zamanda daha iyi konumlara geleceğiz.”

(Sabah)