Serie A ekibinde kiralık olarak bir başka takıma gitmesi söz konusu olan Nikola Kalinic, sarı kırmızılı takımın gündeminde. 

Bu gerçeği bizzat Hırvat oyuncunun menajeri Tomislav Erceg açıkladı.

İTALYAN EKİBİ KARAR VERECEK  

Ajansspor'dan Özgür Sancar'a konuşan Erceg, "Galatasaray, Kalinic'le ilgileniyor. Bunu söyleyebiliriz, ancak Kalinic Milan'ın oyuncusu. Her şeye Milan karar verir. Ayrıca Atletico Madrid ve Sevilla da onunla ilgileniyor. Kiralık olarak takımdan ayrılıp ayrılmayacağına, hangi teklifin daha geçerli olduğuna Milan karar verecek. Sonrasında biz sözümüzü söyleyeceğiz. Elbette ki Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynayan, tarihi başarılarla dolu bir kulüp olduğunu biliyoruz" dedi.  

Golcü oyuncu, Hırvat Milli Takımı'nda, Dünya Kupası grup aşamasında, oyuna girmeyi reddettiği için teknik direktör Zlatko Dalic tarafından kadro dışı bırakılmıştı. 

İKİNCİ KEZ GÜNDEME GELDİ 

Geçen sezon Milan'da çok fazla forma şansı bulamayan Hırvat forvet, Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti.

BACCA DA OLABİLİR 

Aslan,, yine Milan'dan oynayan Carlos Bacca'yla da ilgileniyor. Hedef iki oyuncudan bir tanesinin kiralık olarak kadroya dahil edilmesi. 

Kolombiyalı forvetin menajeri Sergio Barila bir süre önce Radyospor'a verdiği demeçten sonra, "Oyuncuma teklifler var. Dünya Kupası'ndan sonra karar vereceğiz" demişti.