Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezon öncesinde gerçekleştirilen ilk antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-kırmızılı takımın transferdeki ilk hedefi olan Lukas Podolski hakkında konuşan Hamzaoğlu, "Bir aksilik olmazsa Podolski'yi kadromuzda görmek istiyoruz. Görüştüğümüz başka isimler de var. Zamanı gelince yönetimimiz açıklamayı yapacaktır. Çalışmalarımız sürüyor. Olumlu giden şeyler var. Gerekli takviyeler yapılacaktır." dedi.

"BRUMA'YA TALİPLER VAR"

Hamzaoğlu, son günlerde adı Real Sociedad ile anılan Bruma'nın durumuyla ilgili olarak ise, "Kampta tüm arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Kamp döneminde bunları görüp ikinci kampın sonuna kadar kadromuzu şekillendireceğiz. 28 kişiye inecek kadro. Bruma'ya talipler var. İyi bir teklif gelirse ve Bruma da isterse transferi düşünebiliriz. Bu her oyuncu için geçerli. Teklif gelirse değerlendirebiliriz. Ama ben Bruma'dan memnunum ve bize katkı sağlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"MELO AYRILMAK İSTİYOR"

Başarılı teknik adam, bir yıllık sözleşmesi kalan ve sarı-kırmızılı yönetimin yeni sözleşme teklifine yanaşmadığı Felipe Melo'nun durumuyla ilgili olarak da, "Melo ayrılmak istediğini bize söyledi. Teklifler olduğunu da söyledi. Değerlendireceğiz ama kulübün menfaatlerini düşüneceğiz. Biz kendisini kampa çağırdık. Dönmem derse kendi bileceği iş. Melo giderse ya içimizden o bölgeyi takviye ederiz ya da düşündüğümüz oyunculardan oraya takviye yaparız." diye konuştu.