Haberde Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın Hollandalı futbolcu için Bülent Tulun'u görevlendirdiği ve Tulun'un Almanya'ya gittiği belirtildi. Yeni sezonda Bayern Münih'in başına geçecek Josep Guardiola'nın gelecek sezon takımda düşünmediği Robben'in Galatasaray'a transferinin gerçekleşebileceği ifade edildi. Hatırlanacağı üzere Bayer, 37 milyon € serbest kalma maddisini kullanarak Borussia Dortmund'tan Mario Götze'yi transfer etmişti.

Hallanda sitesi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın Sneijder ve Drogba'nın ardından Robben'i de transfer etmek için büyük bir çaba içerisine gireceğine vurgu yapıldı. Ayrıca haberde Robben'in Bayern Münih ile 2015 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da altı çizildi.

İNGİLİZLER ROBBEN VE CLICHY DEDİ

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail gazetesinin internet Marsbahis sitesi de Galatasaray'ın Robben'in transferi için yakın bir gelecekte yaklaşık 14 milyon euro'luk bir teklifle Bayern Münih'in kapısını çalacağını iddia etti.

Haberde ayrıca sol bek arayışını sürdüren sarı kırmızılıların Manchester City'nin Fransız oyuncusu Gael Clichy'yi de transfer etmek istediğini ileri sürdü.


GSG Dış Haberler