Sarı-kırmızılılar Huntelaar’ın aklını çelmişti. Ancak Schalke, 5 milyon Euro’dan 1 kuruş inmedi. Yönetimle görüşen tecrübeli hoca, “31 yaşındaki bir oyuncu için bu kadar bonservis ödenmez” diyerek transferi veto etti.

Teknik patron Hamzaoğlu, sadece Burak Yılmaz ve umut Bulut’la yola devam edemeyeceğini söylüyor. Hocasının talimatlarıyla hareket eden yönetim de birçok oyuncuyla görüşüyor. Bunlardan biri Klaas Jan Huntelaar’dı.

AMK Spor'da yer alan haberde, Sneijder ile Hollanda Milli takımı’nda harika bir ortaklık kuran Huntelaar’a 3 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme önerildi. Bu rakam golcü futbolcunun aklını çelmeye yetti.

İNATÇI ALMANLAR…

Sırada Schalke vardı. Almanlar kapıyı 7 milyon Euro’dan açtı ama pazarlıklar sonucu bu rakam 5 milyona kadar indi. Ancak bu da Galatasaray için yüksekti. Yönetim daha fazla indirim talep etse de Schalke’nin inadı kırılmadı.

Almanlar bu paranın 1 kuruş bile altına inmeyeceklerini iletti. Çaresiz kalan Galatasaray belki de bu şartları kabul edecekti. Sahneye Hamza Hamzaoğlu çıktı. Başarılı hoca yönetimle görüştü ve “31 yaşındaki bir oyuncu için bu kadar bonservis ödenmez” diyerek transferi veto etti.