GSGAZETE - Galatasaray taraftarının çok istediği Zlatan Ibrahimovic'in ailesinin Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı bildirildi.

33 yaşındaki forvet, kararını 1 hafta içerisinde vermesi bekleniyor. Yıldız oyuncunun ya PSG'de kalıp yeni sözleşme imzalaması ya da Milan'a gitmesi bekleniyor. Ayrıca Zlatan'ın Milan'a Skybet'te transferine verilen 3,00'lık oran 2,75'e düşürüldü. Galatasaray'ın ise oyuncuya resmi bir teklif yapmadığı ancak taraftarın alınması için kulübe yoğun bir baskı yaptığı ifade edildi. 

Fransa Süper Kupası'nda dün akşam oynanan ve Paris Saint Germain'in kazandığı Lyon maçının ardından yıldız oyuncunun "Bu benim son maçım olabilir" dediği iddia edilmişti. 

TAM ANLAMIYLA ARAP SAÇI

İsveç'in Aftonbladet gazetesi haberinde, 33 yaşındaki Ibrahimovic ile Milan, Roma ve Manchester United'ın da ilgilendiğini ancak transfer için en yüksek teklifi Galatasaray'ın yaptığını öne sürerek, "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos Perşembe günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" diye yazdı.

Futbolcunun daha önce forma giydiği İtalya'nın Corriere della Sera gazetesinde yer alan haberde, Ibrahimovic'in 11 milyon avro teklif aldığı Galatasaray ve Milan arasında ya da Paris'te kalmaktan yana bir tercih yapacağı iddia edildi.

İtalya'nın yayın kuruluşlarından Mediaset ise sarı-kırmızılıların transfer için futbolcuya 11 milyon avro, kulübü Paris Saint-Germain'e 5 milyon avro teklif ettiğini ileri sürerek, "Türkiye'de oynamak istemeyen Ibrahimovic, Galatasaray'ın teklifini reddetti" ifadesini kullandı.

Resmi açıklama bekleniyor

Bu iddiaların aksine Galatasaray'ın ise Ibrahimovic'i transfer etme niyetinin olmadığı öğrenildi. Taraftar baskısından çekinen sarı-kırmızılı kulüp, resmi bir açıklama ile bu haberlere noktayı koymayı planlıyor.