GSGAZETE - Galatasaray TV'nin eski muhabirlerinden Veli Yiğit, Ibrahimovic ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

İşte eski GS TV muhabirinin Twitter'dan paylaştıkları;

"Malumunuz Drogba'nın Montreal'e gideceğini 10 gün önce yazmıştım. Şimdi yeni bir haber daha geldi önemli bir kaynaktan. Çok ciddi bir iddia. Bana söylenen Zlatan Ibrahimovic için PSG ve Galatasaray arasında hiçbir sorun yok. Ibra'nın özel istekleri de yerine getiriliyor ancak 2 yıllık anlaşma için Galatasaray 12 milyon Euro teklif ediyor; Ibra 17 milyon euro istiyor. 4 Ağustos'ta belli olacak her şey. 

Beni bilen iyi bilir asla yalan bilgi vermedim. Hatta bu bilgiyi de yazıp yazmamayı çok düşündüm umutlanıp üzülürseniz diye ama kaynak güçlü. Dediğim gibi size yalan söyleyip öyle bir vebale asla girmem. Tamamen bana verilen bilgiyi paylaştım sizinle. Kaynağım güvenilir ama  ben bile gelmeden inanmam. O konuda haklısınız çünkü Messi ve Ronaldo'dan sonra Ibrahimovic en iyisi. Kolay bir transfer değil"

"Gideceğim takım sürpriz olacak"

Sözleşme süresinin dolmasının ardından başka bir kulübe gideceğini  belirten 33 yaşındaki golcü, "Sahadaki  performansımdan, mutlu olduğumu görmüyor musunuz? PSG ile 1 yıl daha kontratım  var ve burada kalacağım. Bundan sonra gideceğim takım sürpriz olacak. Hem de büyük sürpriz" ifadelerini kullandı.